tamukLogo

برای استفاده از تمامی امکانات سامانه حساب کاربری ایجاد کنید یا با حساب کاربری خود وارد شوید

محصولات شرکت بازرگانی عقیق تجارت گلشن
محصولات شرکت بازرگانی عقیق تجارت گلشن#11محصولات شرکت بازرگانی عقیق تجارت گلشن#0
عقیق تجارت گلشن

عقیق تجارت گلشن

واردکننده انواع دانه خام قهوه

محصولات شرکت بازرگانی عقیق تجارت گلشن

فرآوری خشک و مرطوب دانه خام قهوه

دسته بندی:

صنایع غذایی

پست

شرکت عقیق تجارت گلشن،وارد کننده رسمی قهوه عربیکا و روبوستا با گرید 1 از کشورهای اندونزی، هند، ویتنام، برزیل و کلمبیا می باشد.این شرکت در جهت واردات بدون مشکل و مستمر اقدام به ثبت شرکت با برند king نموده است و مستقیما اقدام به واردات از این کشورها نموده است.شرکت عقیق تجارت گلشن، قادر است بهترین نوع قهوه‌های دست چین شده را به ایران وارد کند تا دوست داران قهوه و نوشیدنی های گرم بتوانند از بهترین قهوه های موجود در جهان بهره‌مند شوند. شرکت عقیق تجارت گلشن، محصولات قهوه خود را با نام تجاریking که دانه های دست چین شده است از بهترین مناطق کوهستانی تهیه نموده است که این دانه ها به صورت کاملا حرفه ای فرآوری گردیده است.این امر باعث شده است تا ما بتوانیم با افتخار و سربلندی بگوییم،یکی از بهترین دانه های قهوه جهان که به صورت عربیکا و هم به صورت روبوستا است را به کشور وارد کنیم. برای فرآوری دانه خام،ابتدا باید دانه قهوه از گیلاس و پوسته آن جدا شود.این کار معمولا به دو روش خشک (Dry) و مرطوب (Wet) انجام می‌گیرد.برخی از کشورها تمایل دارند از ادغام این دو روش استفاده کنند که به روش نیمه‌تر معروف است. روش فرآوری خشک این روشی است که تمامی قسمت های قهوه سالم می‌ماند.در این روش میوه‌ی قهوه بر روی صفحه‌های بزرگی پهن می‌شوند تا خشک شده و در صورت لزوم برسند.این فرآیند ممکن است هفته ها طول بکشد.در این مدت دانه ها تحت مراقبت قرار می‌گیرند تا از کپک زدگی و پوسیدگی در امان باشند.زمانی که میوه قهوه کاملا خشک شد،قسمت خشک و چروکیده‌ی آن باید جدا شود تا دانه‌ی قهوه از آن خارج گردد. روش فرآوری مرطوب در این روش پوست تمامی میوه های قهوه با دستگاه جدا می شود.پس از آن هنوز یک قشای لزج به نام موسیلاژ باقی می‌ماند.جداسازی این قشا توسط تانک های مخصوص تخمیر، انجام می‌شود.بیشتر چسبندگی این قشا به دلیل وجود پکتین و قند در آن است.در درون تانک،تکتین توسط آنزیم های خاصی شکسته شده و دانه،حالت اسیدی به خود می‌گیرد. زمان این فرآیند بسته به عواملی مانند: مقدار قهوه و دما متغییر است.

website disable iconlinkedin disable iconwhatsapp disable iconinstagram disable icon
website disable iconlinkedin disable iconwhatsapp disable iconinstagram disable icon
شنبه
مرداد
۶

۷:۳۰:۴۱

موارد بیشتر

شنبه
مرداد
۶

۷:۳۰:۴۱

موارد بیشتر