برای استفاده از تمامی امکانات سامانه حساب کاربری ایجاد کنید یا با حساب کاربری خود وارد شوید
مشاهده صفحه کاربر
دسته بندی:
همه شهرها
مالتودکسترین پلیمری از ساکاریدهای فاقد طعم شیرین بوده که اکی والان دکستروز آن کمتر از 20 و شامل مخلوطی از ترکیبات با وزن مولکولی بین پلی ساکاریدها و الیگوساکاریدهاست که به صورت پودرهای سفید رنگ یا شربت های غلیظ در دسترس می باشد. ماده خامی که به صورت گسترده در تولید مالتودکسترین مورد استفاده قرار می گیرد، نشاسته ذرت است. بر خلاف نشاسته اولیه مالتودکسترین در آب محلول است در واقع حلالیت بیشتری در آب دارد، نسبت به اکثر هیدروکلوئید های خوراکی ارزان تر هستند و محلول آنها فاقد طعم و رنگ است. استفاده از مالتودکسترین به عنوان افزودنی از 25 سال پیش رواج یافته است. برای تولید مالتودکسترین از نشاسته می توان به این صورت عمل کرد که نشاسته را در معرض هیدروکلریک اسید 03/0 – 02/0 مولار در دمای 150 – 135 درجه سانتی گراد به مدت 8 – 5 دقیقه قرار داد. امروزه هیدرولیزهای اسیدی منحصرا” برای تولید دکسترین های با DE < 5 توصیه می شوند. برای تداوم فرآیند هیدرولیز، به جای هیدرولیز آنزیمی از ترکیب مداوم اسید و آنزیم استفاده می کنند. در این صورت آنزیم و سوسپانسیون نشاسته را ترکیب می کنند و در دمای ژلاتیناسیون نشاسته (c°75 ) به مدت معینی حرارت می دهند. سپس دما را تا c°150 افزایش می دهند یا pH ترکیب را به 5/3 می رسانند تا آنزیم غیر فعال شود. شرایط بهینه برای فعالیت آنزیم به منبع تهیه آنزیم بستگی دارد. سپس با استفاده از سانتریفوژ، مواد محلول از ترکیبات نامحلول جدا می شود و سپس خنثی شده و تحت خلاء توسط اسپری درایر خشک می شود.
شما میتوانید جهت دریافت استعلام قیمت، به عرضهکننده درخواست پیشفاکتور بدهید.
و نیز با ثبت تقاضای خود، می توانید به فروشندگان دیگر اطلاع داده تا برایتان پیش فاکتور ارسال کنند.
همچنین اگر عرضهکننده این محصول یا محصولات دیگر هستید هم می توانید کالا یا خدمات خود را بعنوان عرضه در تموک ثبت کنید.
موارد بیشتر
موارد بیشتر