برای استفاده از تمامی امکانات سامانه حساب کاربری ایجاد کنید یا با حساب کاربری خود وارد شوید
مشاهده صفحه کاربر
مالتوز دیساکاریدی است که «قند جوانه جو» نیز نامیده میشود که از تجزیه آنزیمی (آمیلاز) نشاسته به قند با راندمان ۸۰٪ حاصل میشود.یا به طور طبیعی توسط آنزیم موجود در جوانه جو نشاسته به قند مالتوز تبدیل میشود. مالتوز، دیمر گلوکز است که در آن، اکسیژن همیاستالی یک مولکول گلوکز (در فرم α- آنومری) با C-۴ مولکول دیگر پیوند دارد. در این آرایش، واحد گلوکزی با خواص شیمیایی خاص خود، به صورت محافظت نشده باقی میماند. مثلاً مالتوز یک قند کاهنده است، اوسازون تشکیل میدهد و موتاروتاسیون در آن انجام میگیرد. مالتوز با محلول اسید یا آنزیم مالتاز، هیدرولیز شده، به دو مولکول گلوکز تبدیل میشود. شیرینی آن به اندازه یکسوم ساکارز است.
شما میتوانید جهت دریافت استعلام قیمت، به عرضهکننده درخواست پیشفاکتور بدهید.
و نیز با ثبت تقاضای خود، می توانید به فروشندگان دیگر اطلاع داده تا برایتان پیش فاکتور ارسال کنند.
همچنین اگر عرضهکننده این محصول یا محصولات دیگر هستید هم می توانید کالا یا خدمات خود را بعنوان عرضه در تموک ثبت کنید.
موارد بیشتر
موارد بیشتر