برای استفاده از تمامی امکانات سامانه حساب کاربری ایجاد کنید یا با حساب کاربری خود وارد شوید
مشاهده صفحه کاربر
کاربرد های سی ام سی Cmc در مواد غذایی تحت شماره E466 یا E469 (زمانی که به وسیله ی آنزیم هیدرولیز شده است) به عنوان یک بهبود دهنده ی ویسکوزیته یا حجم دهنده استفاده شده و برای تثبیت امولسیون ها در محصولات مختلف از جمله بستنی استفاده می شود. همچنین مواد تشکیل دهنده بسیاری از محصولاتی مانند خمیر دندان، ملین ها، قرص های رژیمی، رنگ های تولید شده با پایه ی آب، مواد شوینده، الیاف و محصولات مختلف صنعت کاغذ است. مزیت دیگر آن که باعث گرایش صنایع به این ماده می شود، ویسکوزیته بالا، غیر سمی بودن آن است. Cmc به طور گسترده در محصولات بدون گلوتن استفاده شده و باعث کاهش چربی محصولات غذایی می شود. در مواد شوینده برای لباس، به عنوان یک پلیمر تعلیق کننده ی ذرات خاک طراحی شده است که با دادن بار منفی به ذرات خاک، باعث پاک شدن لباس ها می شود. CMC (کربوکسی متیل سلولز) یک افزودنی غذایی است که به عنوان ماده ضخیم کننده ، امولسیون کننده و نگهدارنده استفاده می شود.Cmc یک امولسیون کننده برای روغن ها ، موم ها و حلال ها است که همراه با گلیسرول مونو استئارات GMS برای تثبیت بستنی استفاده می شود و در فروشگاه های مواد غذایی مخصوص یا نانوایی های فانتزی می توانید آن را خریداری نمایید. همچنین اگر در مقادیر بالا نیاز دارید می توانید آن را با بهترین قیمت از بازرگانی شیمیایی تهران خریداری نمایید. چرا از کربوکسی متیل سلولز سدیم در صنایع غذایی استفاده می شود؟ دلایل مختلفی وجود دارد: تأثیرات حجم دهندگی و پایدار سازی امولسیون برهم کنش های ویژه با پروتئین آب دوستی و آبرسانی به تعلیق در آوردن ذرات ژل سازی نقش بهبود خواص فیزیکی غذا بی ضرر بودن
شما میتوانید جهت دریافت استعلام قیمت، به عرضهکننده درخواست پیشفاکتور بدهید.
و نیز با ثبت تقاضای خود، می توانید به فروشندگان دیگر اطلاع داده تا برایتان پیش فاکتور ارسال کنند.
همچنین اگر عرضهکننده این محصول یا محصولات دیگر هستید هم می توانید کالا یا خدمات خود را بعنوان عرضه در تموک ثبت کنید.
موارد بیشتر
موارد بیشتر